top of page
Factor_3_Sfeer-26_edited.jpg

FACTOR3 DIENSTEN

Digitale transformatie

Projectmatige en resultaat-gebaseerde aanpak, om krachten te bundelen met ons netwerk, nieuwe prospects aan te boren en te converteren naar klanten. Vanaf het formuleren van aansprekende proposities, communicatie en marktbewerking waar nodig.

Opdrachten

Voorbeelden; Hoe opdrachtgevers met Factor3 samenwerken

Ecommerce organisatie en platform

Tijdelijke versterking met een ecommerce-programmamanager om Ecommerce en omnichannel te realiseren, van de strategische keuzes tot de lancering van platform, tot supply chain en de inrichting van de organisatie.

Optimalisatie van productportfolio

Tijdelijke rol als product-marketeer, om structuur, vereenvoudiging, en consistentie aan te brengen in productportfolio, om deze digitaler, effectiever en meer future-proof te maken. Waarbij change management in teams belangrijk element is.

Synergie in innovatie

Tijdelijke rol als operations executive, om in portfolio van innovaties, projecten en ventures gezamenlijke ambities vast te stellen, en meer synergie te realiseren, onderling en met de bestaande business. In nauwe samenwerking met onafhankelijke management teams.

Digitale strategie

Project van enkele weken of maanden om - samen met uw team - een digitale roadmap te ontwikkelen. Met cases en best practices uit onze ervaring, gericht op de digitale domeinen die voor uw organisatie het meest relevant zijn.

dashboard.jpg

Klanten

Ondernemingen waar we met digitale transformatie resultaten hebben geleverd

logo leaseplan
logo kruidvat
logo ICI Paris XL
logo Zurich
logo DTG
logo Trust
  • LinkedIn

Persoonlijk contact

Wij horen graag meer over uw ambities en uitdagingen, en bespreken graag hoe we kunnen helpen.

bottom of page