top of page
Factor_3_Sfeer-4_edited.jpg

FACTOR3 DIENSTEN

Interim Digitale Marketing

Tijdelijke versterking van het management team met een marketing professional, voor resultaten op branding, communicatie, lead generatie en conversie.

Opdrachten

Voorbeelden; Hoe opdrachtgevers met Factor3 samenwerken

Online marketing management

Tijdelijke versterking van het management met een ervaren online marketeer voor enkele maanden, part-time of full-time. Voor online (re)branding, beter bereik en conversie, of voor leiding aan uw online marketing team of aannemen van nieuwe mensen.

Optimalisatie van productportfolio

Tijdelijke rol als product-marketeer, om structuur, vereenvoudiging, en consistentie aan te brengen in productportfolio, om deze digitaler, effectiever en meer future-proof te maken. Waarbij change management in teams belangrijk element is.

Nieuwe B2B segmenten en klanten

Introducties bij nieuwe klanten realiseren. Methodische aanpak van aanscherping van segmentatie en prospect-lijsten, propositie en pitch, inrichting van marketing- en sales pijplijn, en gezamenlijke outreach en opvolging in ons netwerk.

Ontwikkeling propositie voor launch

Project van enkele weken tot maanden om een onderscheidende en onweerstaanbare marketing-propositie te leveren, als basis voor consistente en effectieve go-to-market en product roadmap.

audience.jpg

Klanten

Ondernemingen waar we met Interim Digitale Marketing resultaten hebben geleverd

  • LinkedIn

Persoonlijk contact

Wij horen graag meer over uw ambities en uitdagingen, en bespreken graag hoe we kunnen helpen.

bottom of page