top of page
cffd40_0691cce4fcd24524848703c90ff526dc~mv2.jpg

FACTOR3 DIENSTEN

Propositie-ontwikkeling

Projectmatig relevante en onderscheidende proposities ontwikkelen. Startend vanaf behoeften en kansen in de markt identificeren, tot en met toetsing, prototyping en lancering.

Opdrachten

Voorbeelden; Hoe opdrachtgevers met Factor3 samenwerken

Van marktkans naar propositie

Project van enkele maanden om marktbehoefte en -kansen scherp in beeld te krijgen, en een onderscheidende en onweerstaanbare marketing-propositie te leveren, als basis voor consistente en effectieve markt-bewerking en productontwikkeling.

Optimalisatie van productportfolio

Tijdelijke rol als product-marketeer, om structuur, vereenvoudiging, en consistentie aan te brengen in productportfolio, om deze digitaler, effectiever en meer future-proof te maken. Waarbij change management in teams belangrijk element is.

Online marketing management

Tijdelijke versterking van het management met een ervaren online marketeer voor enkele maanden, part-time of full-time. Voor online (re)branding, beter bereik en conversie, of voor leiding aan uw online marketing team of aannemen van nieuwe mensen.

Digitale strategie

Project van enkele weken of maanden om - samen met uw team - een digitale roadmap te ontwikkelen. Met cases en best practices uit onze ervaring, gericht op de digitale domeinen die voor uw organisatie het meest relevant zijn.

cffd40_0691cce4fcd24524848703c90ff526dc~mv2.jpg

Klanten

Ondernemingen waar we met Propositie-ontwikkeling resultaten hebben geleverd

logo baloise
logo 1801
logo abodeinauto
logo Mobly
logo DTG
  • LinkedIn

Persoonlijk contact

Wij horen graag meer over uw ambities en uitdagingen, en bespreken graag hoe we kunnen helpen.

bottom of page