top of page
nieuwe segmenten en klanten.jpg

FACTOR3 DIENSTEN

Nieuwe segmenten en klanten

Projectmatige en resultaat-gebaseerde aanpak, om krachten te bundelen met ons netwerk, nieuwe prospects aan te boren en te converteren naar klanten. Vanaf het formuleren van aansprekende proposities, communicatie en marktbewerking waar nodig.

Opdrachten

Voorbeelden; Hoe opdrachtgevers met Factor3 samenwerken

Online marketing management

Tijdelijke versterking van het management met een ervaren online marketeer voor enkele maanden, part-time of full-time. Voor online (re)branding, beter bereik en conversie, of voor leiding aan uw online marketing team of aannemen van nieuwe mensen.

Nieuwe B2B segmenten en klanten

Introducties bij nieuwe klanten realiseren. Methodische aanpak van aanscherping van segmentatie en prospect-lijsten, propositie en pitch, inrichting van marketing- en sales pijplijn, en gezamenlijke outreach en opvolging in ons netwerk.

Ecommerce organisatie en platform

Tijdelijke versterking met een ecommerce-programmamanager om Ecommerce en omnichannel te realiseren, van de strategische keuzes tot de lancering van platform, tot supply chain en de inrichting van de organisatie.

Digitale strategie

Project van enkele weken of maanden om - samen met uw team - een digitale roadmap te ontwikkelen. Met cases en best practices uit onze ervaring, gericht op de digitale domeinen die voor uw organisatie het meest relevant zijn.

nieuwe segmenten en klanten.jpg

Klanten

Ondernemingen waarvoor we nieuwe segmenten hebben ontsloten en waar we nieuwe klanten hebben gerealiseerd

logo openclaims
logo leaseplan
logo baloise
logo Zurich
logo Trust
  • LinkedIn

Persoonlijk contact

Wij horen graag meer over uw ambities en uitdagingen, en bespreken graag hoe we kunnen helpen.

bottom of page