top of page
venture architect.jpg

FACTOR3 DIENSTEN

Venture building

Op projectbasis of als co-founder nieuwe kansen in de markt identificeren, in gesprek met de doelgroep innovatieve proposities en business modellen ontwikkelen, tot en met de lancering van nieuwe ventures.

Ervaring als founders en in scale-ups

Onze mensen zijn ondernemers, en hebben management-rollen gehad in diverse snel groeiende ventures.

mobly.png

Co-founder | Product owner | Funding

Wouter is een van de 2 founders van Mobly, een corporate spinoff venture van Baloise in Antwerpen, actief in B2C en B2B mobiliteitsdiensten. Hier was hij van 2017 tot 2019 verantwoordelijk voor de lancering van diverse innovatieve diensten. Daarnaast heeft hij diverse funding rondes geleid in de eerste groeifase.

openclaims.png

Marketing manager | Internationale expansie

Ies heeft bij deze internationale B2B scale-up in Amsterdam tijdelijk de marketing positie in het management op zich genomen. In die periode is de online aanwezigheid versterkt en geprofessionaliseerd. Daarnaast heeft zij vanuit het Factor3 netwerk actief expansie naar grote prospects in nieuwe Europese landen gerealiseerd.

abodeinauto.png

Co-founder | Board member (observer) 

Wouter was verantwoordelijke grondlegger van adoDeinauto, een snelgroeiende Duitse startup in abonnementen voor gebruikte en nieuwe auto's van dealers. Vanaf de signalering van de  kans in de markt, de investerings-case voor funding, de oprichting, tot de snelle groei in de eerste jaren van bestaan. Sindsdien is Wouter observerend board member.

fashion for kidz.png

Ecommerce ondernemer | founder

In 2008 heeft Ies Fashion for Kidz opgericht, een online winkel voor kindermode. Van het inrichten van het platform, online marketing, supply chain en verzending, klantenservice tot relaties met partners en leveranciers. Na enkele jaren van groei en ontwikkeling heeft een succesvolle verkoop aan een partner plaatsgevonden.

Opdrachten

Voorbeelden; Hoe opdrachtgevers met Factor3 samenwerken

Ontwikkeling propositie voor launch

Project van enkele weken tot maanden om een onderscheidende en onweerstaanbare marketing-propositie te leveren, als basis voor consistente en effectieve go-to-market en product roadmap.

Interim CxO voor groei | Co-founder

Tijdelijke versterking van het management voor enkele maanden, om de volgende fase van groei te realiseren. Van business planning en afstemming met management en board, tot realisatie met teams in de praktijk. Meestal een combinatie van CPO, CGO, COO, CTO rol.

Synergie in innovatie

Tijdelijke rol als operations executive, om in portfolio van innovaties, projecten en ventures gezamenlijke ambities vast te stellen, en meer synergie te realiseren, onderling en met de bestaande business. In nauwe samenwerking met onafhankelijke management teams.

venture architect.jpg

Klanten

Ventures en ondernemingen waar we met venture building resultaten hebben geleverd

logo openclaims
logo baloise
logo abodeinauto
logo Mobly
  • LinkedIn

Persoonlijk contact

Wij horen graag meer over uw ambities en uitdagingen, en bespreken graag hoe we kunnen helpen.

bottom of page